Over Uitlaatbouwen.nl

Uitlaatbouwen.nl, een divisie van GB Customs, is opgericht met als voornaamste doel om iedereen de mogelijkheid te bieden een krachtig geluid onder hun auto te realiseren. Wij voorzien in hoogwaardige materialen voor het zelf bouwen van een uitlaat van begin tot eind.

Cut out versus bypass
Over ons Gerjan Baan

Over Uitlaatbouwen.nl

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden betaalbare plug-and-play producten die moeiteloos zelf te monteren zijn. Ontdek onze selectie midden- en einddempervervangers voor meer dan 200 modellen, downpipes, en zelfbouwonderdelen zoals uitlaatbuizen, bochten in diverse diameters, dempers, kleppen, sierstukken, klemmen/flenzen, en uitlaatophangmaterialen zoals rubbers en steunen.

Bij elke bestelling kun je tevens profiteren van waardevolle tips en tricks voor het bouwen van je eigen uitlaat. Ontdek de diversiteit in ons aanbod – Uitlaatbouwen.nl, waar geluid en kwaliteit samenkomen.

Onze producten

Maatwerk uitlaten

Op maat gemaakt

Keuzehulp

Altijd en overal

Snelle levering

Twee dagen

1 jaar garantie

Op alle producten

Bouw je eigen uitlaat

GB Customs = Uitlaatbouwen.nl

GB Customs is de oprichter van Uitlaatbouwen.nl, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat bouwen van uitlaten. De hoogwaardige producten die Gerjan gebruikt zijn nu ook eenvoudig te bestellen via de webshop van uitlaatbouwen.nl!

Onze producten
Klepgestuurde uitlaat Audi R8